9

Noslēgušās S!-Skate 2024 sacensības

02.08.2024

Ceturtdien, 1. augustā, Fischer slēpošanas centrā norisinājās otrais un arī noslēdzošais posms S!-Skate 2024 skrituļslidošanā, kurā piedalījās vairāk kā 60 dalībnieku. Kopumā abos sacensību posmos piedalījās ap 140 skrituļslidotāju dažādās vecuma grupās. Sacensības notiek nu jau desmito gadu un tās galvenais mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu un aicināt iedzīvotājus aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Sacensību otrā posma rezultāti. 

Kopvērtējuma rezultāti. 

Pirmajā sacensību posmā dalībnieki mēroja katrai vecuma grupai attiecīgi atvēlēto distanci no 800 m līdz 2,4 km ar atvērto starta laiku, savukārt otrajā posmā notika šķēršļu un veiklības distance, kas izaicināja pārvarēt dažāda veida sķēršļus trasē, tādus kā zig-zag, 360grādi, astotnieks, slaloms, pumpa, spīlīte un vertikālie šķēršļi. Šķēršļi ir nozīmīgs elements treniņu procesā un palīdz apgūt skrituļslidošanas tehniku.

Sieviešu konkurencē labākos rezultātus kopvērtējumā uzrādīja Milena Madžiņa S6 grupā, Greisa Vorslava S8 grupā, Elza Lubina S10 grupā, Estere Šēnberga S12 grupā un Anna Daniela Livčāne S14 grupā.

Savukārt vīriešu konkurencē ātrākos rezultātus uzrādīja Kristiāns Martinsons V6 grupā, Regnārs Daņiļevičs V8 grupā, Artemijs Redins V10 grupā, Mārtiņš Baumanis V12 grupā, Alberts Zakevics V14 grupā un Sandris Šņore V elite grupā.

Šogad sacensības organizēja sporta klubs Ziemeļpols sadarbībā ar Fischer slēpošanas centru un Siguldas novada pašvaldību. Paldies arī sacensību atbalstītājiem Fischer, Vauhti, One way, Smiltenes piens, Maiznīca Flora, Rāmkalni un veikals Skibox.

Sacensību sezona Fischer slēpošanas centrā turpinās ar diviem riteņbraukšansas sacensību “S!-Velo 2024” posmiem, kas notiks 15.augustā un 5.septembrī.

x

Nosūtīt ziņu