9

No 17.augusta līdz 18.augusta plkst. 13.00 trase nav pieejama individuālajiem apmeklētājiem

16.08.2024

Jau otro gadu 17. un 18. augustā pie mums, Fischer slēpošanas centrā, notiks gada garākās individuālās un komandu sacensības “Impro.lv 24h & 6h MTB maratons”.

Sacensību organizatori ir parūpējušies par jaunu trasi, kas ved gar baudāmākajām skatu vietām Siguldas senielejā. Visiem sacensību dalībniekiem būs iespēja sagaidīt gan saulrietu, gan saullēktu, sēžot uz velo vai sildoties pie ugunskura ar kādu gardumu komandas nometnē. Uz starta stāsies arī sportisti, kas pasākumam gatavojas visu gadu, un cīnīsies par godalgotām vietām plecu pie pleca ar konkurentiem līdz pat kontrollaika beigām.

Sacensības tiks atklātas ar bērnu velosacensībām, kur jaunākie dalībnieki mēros spēkus distancēs (200 metru distance ar   dip-dap  velosipēdiem pašiem jaunākajiem;1–6 kilometru distance SV8–SV14 grupām, kā arī SV16 un junioriem 12 kilometru distance). SV16 un junioru grupas distancē būs iespēja izbraukt pilnu sacensību apli, kuru veiks 6 un 24 stundu distanču dalībnieki.

6 un 24 stundu sacensību sākums gaidāms 17. augustā plkst. 12.00, kad trasē dosies gan “MyBee 24h MTB” distances, gan “Ziedlejas.lv 6h MTB” distances dalībnieki. “MyBee 24h MTB” distancē dalībnieki piedalīsies vairākās sieviešu, vīriešu, kā arī jauktajās klasēs – solo, pāru, trijnieku un četrinieku, bet “Ziedlejas.lv 6h MTB” distancē – tikai solo klasē. Sacensību mērķis ir nobraukt pēc iespējas vairāk apļu, atvēlētajā kontrollaikā (24 vai 6 stundu). Uzvar tas dalībnieks vai komanda, kurš atvēlētajā laikā pieveicis vairāk apļu. Ja apļu skaits ir vienāds, uzvar tas, kurš pirmais finišē pēdējo apli.

Plašāka informācija par sacensībām un nolikums pieejams tīmekļa vietnē   velo24.lv.

x

Nosūtīt ziņu