19

Siguldas senioriem būs iespēja slēpot Lielajā trasē

09.02.2021

No 12.februāra senioriem Siguldas pilsētas trasē katru pirmdienu, trešdienu un piektdienu no plkst.10.00 līdz 12.00 būs iespēja slēpot Lielajā trasē. Lai apmeklētu kalnu nav nepieciešama pieteikšanās, jo šis ir individuāls laiks senioriem ziemas prieku baudīšanai.

Kopš janvāra Siguldas novada senioriem ir iespēja pieteikties un saņemt Siguldas novada pašvaldības materiālo pabalstu kalna un distanču slēpošanai Siguldas Pilsētas trasē, Kaķīškalnā un Fischer Slēpošanas centrā 80 eiro mēnesī. Siguldas Pilsētas trasē un Fischer Slēpošanas centrā mēneša laikā šo iespēju ir izmantojuši 25 Siguldas novada seniori.

Senioriem, uzrādot pensionāru apliecību maksa par Lielās trases pacēlāju ir 0,60 centi, ar Siguldas novada ID 10% atlaide, savukārt Siguldas novadā deklarētajiem pensionāriem, kuri ir pieteikušies un saņēmuši pašvaldības materiālo pabalstu, kalna apmeklējums pabalsta apmērā būs bezmaksas.

Lai pieteiktos uz materiālo pabalstu slēpošanai, pensionāram Siguldas Pilsētas trasē, Fischer Slēpošanas centrā vai Siguldas novada pašvaldības Sociālajā dienestā ir jāaizpilda un jāiesniedz brīvā formā rakstīts iesniegums Sociālajā dienestā ( socialais.dienests@sigulda.lv), norādot savus datus (vārdu, uzvārdu, personas kodu, deklarēto dzīvesvietu). Iesniegumu var iemest arī pasta kastītēs Rīgas ielā 1 un Zinātnes ielā 7, Siguldā. Tāpat ir iespēja aizpildīt pašvaldībai adresētu e-iesniegumu pakalpojumu portālā  e.sigulda.lv (sadaļā “Iesniegumu veidlapas”–“Dažādi”–“Iesniegums juridiskai vai fiziskai personai”). Saņemtais iesniegums tiks izskatīts un atbilde sniegta iespējami drīzāk uz iesniegumā norādīto deklarēto dzīvesvietu vai e-pasta adresi.

x

Nosūtīt ziņu