Water icon 28

Aicinājums Siguldas Sporta centra apmeklētājiem

09.10.2020

Sakarā ar paaugstinātu saslimstības rādītāju valstī ar Covid-19 vīrusu, aicinām apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un pievērst pastiprinātu uzmanību personīgajai higiēnai, atrodoties Siguldas Sporta centrā.

Siguldas Sporta centrā ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi vairākās vietās. Ienākot Siguldas Sporta centrā un pirms izejas uz stadionu, ir pieejami dezinfekcijas līdzekļi rokām. Kā arī pirms ieejas Spēka zālē ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi. Apmeklējot Spēka zāli, klientam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība personīgās higiēnas jautājumiem un savas darbības zonas dezinfekcijai (roku dezinfekcija pie ieejas zālē un Siguldas Sporta centrā, inventāra apstrāde ar dezinfekcijas līdzekli un salvetēm pirms un pēc vingrojuma izpildes uz konkrētās inventāra). Iesakām apmeklētajiem ņemt līdzi savus personīgos vingrošanas paklājiņus. Regulāri visās gardarobēs un citās koplietošanas telpās tiek veikta papildus dezinfekcija, lai nodrošinātu šajā situācijā visas nepieciešamās higiēnas prasības.

Mēs aicinām apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli. Ja jūtaties slikti vai jums ir kādi no saslimšanas simptomiem: paaugstināta temperatūra, klepus, apgrūtināta elpošana, neapmeklējiet Siguldas Sporta centru. Iesakām apmeklētājiem ievērot 2 m distanci ikvienā zonā.

Spēka zāli, peldbaseinu, Ūdens atrakciju parku un grupu nodarbības drīkst apmeklēt tikai klients, kurš ir iepriekš veicis iepriekšēju apmeklējuma rezervāciju, zvanot uz tālruni 25448860 vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu ssc@siguldassports.lv.

No šodienas, 9. oktobra, Siguldas Sporta centrā sāk aizvadīt treniņus sportisti no Austrijas, Lielbritānijas un Itālijas. Profesionālie sportisti pie mums gatavojas starptautiskām sacensībām Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē. Aicinām mūsu klientus neuztraukties, jo viņu treniņu zona ir nodalīta no Siguldas Sporta centra apmeklētājiem. Sportistiem ir izveidota atsevišķa ieeja vieglatlētikas zonā un ierīkotas atsevisķas tualetes.

Vēlreiz atgādinām, uzturoties Siguldas Sporta centrā, ievērot 2 m distanci un personīgo higiēnu. Sporto atbildīgi!

x

Nosūtīt ziņu