Water icon 28

Turpinām sportot svaigā gaisā!

04.12.2020

Aicinām apmeklēt āra grupu nodarbības svaigā gaisā no 7. līdz 18. decembrim.

Ara grupu nodarbību grafiks pieejams šeit.

Šajā laikā posmā ir ieviestas pāris izmaiņas āra grupu nodarbībās:

  • Jaunums! Aicinām baudīt kustību prieku nūjošanas nodarbībās! Nodarbība notiks pie treneres Fanijas Šitcas pirmdienās un piektdienās plkst. 10.00! Vairāk par nodarbību lasi šeit. 
  • Jaunums! Nodarbība GRIP ir izaicinošs un intensīvs spēka treniņš ar svaru stieni, mūzikas pavadījumā, kurā tiek attīstīts muskuļu spēks un izturība. Nodarbība notiks trešdienās plkst. 19.30 pie treneres Ineses Miltiņas. Vairāk par nodarbību lasi šeit. 
  • Vispārējā fiziskā sagatavotība bērniem vecumā no 9 līdz 15 gadiem notiks pirmdienās plkst. 18.30. Iepriekš nodarbība notika otrdienās plkst. 18.30!
  • Ceturtdienās nodarbība VERVE 7.45 vairāk nenotiks!
  • Nodarbība Power pie Andreja Filipova vairāk nenotiks!

❗️Uz āra nodarbībām obligāti iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruni 25448860! Vienā nodarbībā drīkst piedalīties līdz 10 personām.

❗️Atgādinām, ka uz āra nodarbībām nebūs pieejamas koplietošanas ģērbtuves, tāpēc uz nodarbībām jāierodas atbilstoši apģērbtam.

❗️Pēc Ministru kabineta noteikumiem no ceturtdienas, 3. decembra, iekārtotajā āra vingrošanas zonā tika noņemta siena, kas bija pret stadionu.  Savukārt otra siena tika saglabāta!

Būsim aktīvi, sportosim un uzlabosim imunitāti svaigā gaisā!

 

x

Nosūtīt ziņu