Water icon 28

Siguldas Sporta centra ūdens zona atsāk darbību pēc tehniskā pārtraukuma

12.07.2024

Pēc ikgadējā tehniskā pārtraukuma darbu pirmdien, 15. jūlijā, atsāks Siguldas Sporta centra Ūdens atrakciju parks un mazais un lielais peldbaseins ar plašu piedāvājumu tiem, kuri vēlas uzlabot peldēšanas prasmes vai atpūsties kopā ar ģimeni. Tehniskā pārtraukuma laikā tika veiktas ikgadējās tehniskās apkopes, ģenerāltīrīšana un mazie remontdarbi.

Peldbaseins individuālajam apmeklējumam būs pieejams katru dienu no 15. jūlija, un peldbaseina mēneša abonementiem īpaši izdevīgs piedāvājums vasaras periodā. Savukārt, Ūdens atrakciju parks būs atvērts ar otrdienu, 16. jūliju, un strādās no otrdienas līdz svētdienai. Abās ūdens zonās pieejamie laiki apmeklējumiem ir redzami mobilajā aplikācijā Bookla, kur iespējams arī rezervēt un apmaksāt apmeklējumu.

Sākot ar 20.jūliju atsākas grupu nodarbības ūdenī, tādas kā Ūdens aerobika, Veselības vingrošana ūdenī, Bēbīšu ārstnieciskā vingrošana ūdenī, Grūtnieču vingrošana ūdenī u.c. Aicinām sekot līdzi izmaiņām mūsu sociālajos tīklos Facebook un Instagram, kur ir pieejama visa aktuālā informācija par grupu nodarbībām. Nodarbības aicinām rezervēt un apmaksāt mobilajā aplikācijā Bookla, lai garantētu sev vietu grupā.

Pēc tehniskās pauzes atsākas Siguldas peldēšanas skolas vasaras nodarbības bērniem, kas piemērotas tiem, kuriem nav iespēja peldēt mācību gada laikā dēļ citām aktivitātēm. Paralēli tām notiks arī intensīvās peldēšanas nodarbības, kur četru nedēļu laikā audzēkņi varēs apgūt nepieciešamās iemaņas drošai un brīvai peldēšanai. Nodarbībās apgūs peldēšanas stilus, tādus kā krauls, brass, tauriņstils un peldēšana uz muguras.

Kā arī joprojām pieejamas individuālās peldēšanas nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem mūsu treneru vadībā, kuras ir pielāgotas katra klienta individuālajām prasmēm un mērķiem. Lai pieteiktos nodarbībām, lūdzam zvanīt uz 25448860.

Mūsu peldbaseinā no 5. līdz 9. augustam notiks peldēšanas un sporta nometne “Peldam droši Siguldā”, kuras mērķis ir uzlabot bērnu peldētprasmi, fizisko sagatavotību, izglītot par drošu atpūtu pie ūdens. Pieteikšanās tīmekļa vietnē www.peldetdrosi.lv

Gaidām jūs atpakaļ Siguldas Sporta centrā, lai kopā baudītu sportiskās aktivitātes un sasniegtu jaunus panākumus!

 

x

Nosūtīt ziņu